Kourtney Kardashian, într-un costum de baie semitransparent! Uite cum a fost fotografiată!

Nu are prea multe artificii și, zice ea, aproape totul este de la mama natură, mai puțin bustul proeminent, ajustat după 3 nașteri. Kourtney Kardashian  este o mamă cool, cu un corp de invidiat. Are trei copii, dar a apărut recent într-un costum de baie foarte decoltat și transparent, împreună cu fiul său Reign și prietena Larsa Pippen pe o plajă din Miami. 

Prin costumul de baie s-a văzut totul.

Kourtney ( 38 de ani) nu s-a sfiit să-și etaleze formele de invidiat, ceea ce a pierdut fostul ei, Scott Disick, într-un costum de baie foarte sexy, cu un slip decoltat și cu spatele în totalitate gol.

A ales un model foarte decoltat pentru o ieșire la plajă cu fiul său.

Și-a pus în evidență fundul și sânii, să nu mai vorbim de picioarele bronzate și tonifiate. Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians” a fost surprinsă sâmbătă în brațe cu fiul său cel mic, în timp ce se bucurau de o baie și de razele soarelui. Bruneta s-a protejat de soare cu o pereche de ochelari la ochi și nu a renunțat nici la accesorii – purtând un colier și brățări aurii, la fel ca și micuțul Reign care avea la gât un lânțișor cu pandantiv. Au petrecut ziua în trei cu prietena Larsa Pippen, Kourtney lăsându-i pe copiii mai mari, Mason (7 ani) și Penelope ( 4 ani), acasă.

Cea mai îndrăzneață apariție la plajă.

După ce a ieșit din apă, prin costumul semitransparent ud s-a văzut aproape tot. Cu toate acestea, lui Kourtney nu părea să-i pese, distrându-se cu micuțul său în apa albastră.

Foto: Hepta, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA