Kurt Russell și Goldie Hawn, surprinși de polițiști în timpul unei partide de sex

Sunt împreună de 34 de ani și încă se iubesc ca în prima zi, sau la ca prima întâlnire, mai ales că a fost una cu senzații tari. Se spune în popor că nu uiți niciodată prima dată, dar asta este cu atât mai valabil pentru Kurt Russell și Goldie Hawn, căci această primă dată pentru ei a rămas consemnată chiar și în rapoartele polițiștilor.

Kurt și Goldie au avut o primă întâlnuire cu peripeții.

A fost o întâlnire incendiară, care s-a stins repede la venirea poliției și s-a mutat în camera de hotel. Kurt a dezvăluit recent că a făcut sex cu iubita sa din prezent, Goldie Hawn, chiar de la prima lor întâlnire. Actorul în vârstă de 66 de ani i-a mărturisit cântărețului Harry Connick Jr că momentul a fost cu atât mai memorabil, pentru că polițiștii i-au prins în fapt.

Actorii alcătuiesc unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, având o relație încă din 1983, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Swing Shift”. Potrivit revistei Just Jared, Kurt a rememorat momentul când au ieșit amândoi în club, după care s-au furișat pentru puțină intimitate în casa pe care Goldie o renovase.

„În cele din urmă am urcat la etaj, cu ochii după un mobilier imaginar și am început să facem sex, timp în care poliția a intrat în casă. A trebuit să intrăm prin efracție în casă, așa că următorul lucru pe care l-am văzut a fost lumina unei lanterne, iar Goldie și cu mine am rămas încremeniți. A fost ciudat. Ni s-a spus să mergem să ne luam o cameră la hotel, ceea ce am și făcut. Așa a fost prima noastră întâlnire. A fost foarte distractiv, nici nu-mi vine să cred că s-a întâmplat cu mult timp în urmă.”, a mărturist Kurt.

Citește și Kurt Russell şi Goldie Hawn au aniversat 34 de ani de relaţie!

Foto: Getty, Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA