Kylie Minogue are o relație cu fiul Reginei Elisabeta, Prințul Andrew?

O publicație australian susține o teorie cel puțin bizară! Potrivit unei surse citate, Kylie Minogue s-ar iubi, după despărțirea de Joshua Sasse, cu nimeni altul decât Prințul Andrew, Duce de York, fiu al Reginei Elisabeta a II-a.

Kylie a trecut de la Joshua (29) la Prințul Andrew (57)?

”New Idea” e publicația care susține că cei doi au o relație de ”mai multe săptămâni” și că-n acest moment sun ”inseparabili”, Prințul Andrew fiind topit după iubita mai tânără cu nouă ani.

Chipurile, relația lor ar fi debutat chiar după despărțirea lui Kylie, din februarie, de tinerelul Joshua Sasse (29). Aparent, Prințul Andrew a făcut prima mutare, oferindu-se s-o consoleze pe Kylie, care părea ”neajutorată și distrusă” după despărțire.

Așa se face că ușor – ușor au ajuns să fie de nedespărțit, Kylie petrecând mai multe nopți din ultimele două săptămâni în compania Ducelui de York. Mda!

Nu știm ce să spunem despre aceste zvonuri, dar suntem siguri că, destul de curând, un reprezentant al Casei Regale Britanice va trata aceste informații dacă sunt considerate „periculoase” pentru imaginea monarhiei britanice.

Kylie Minogue a fost decorată, la începutul acestui an, de către Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta.

Și mai știm că Andrew și Kylie se cunosc, într-adevăr, ei fiind prieteni de multă vreme, grație apropierii dintre artistă și casa regală britanică. De altfel, Kylie Minogue se numără printre invitații la nunta Pippei Middleton.

Prințul Andrew, ”topit după Kylie Minogue”?

Amintim că Prințul Andrew este un bărbat divorțat, el separându-se de „răzvrătita” Sarah Ferguson încă din 1996, după un mariaj de numai zece ani. Din mariajul celor doi, au rezultat două fete, respectiv Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA