Le mai știți pe fetele din trupa ”Sugababes”? Una dintre ele este mamă acum!

Citeste tot despre:

, , ,

A fost una dintre cele mai îndrăgite formații de la începutul anilor 2000, deși componența trupei s-a schimbat total de-a lungul anilor. Siobhan Donaghy (1998-2001), Mutya Buena (1998-2005), și Keisha Buchanan (1998-2009) au fost cele care au înființat trupa și care au rămas în istorie drept fetele Sugababes. Ele au fost înlocuite, însă, de Heidi Range (2001), Amelle Barrabah (2005) și Jade Ewen (2009) care au dus trupa pe culmile succesului.

Trupa ”Sugababes”, în varianta originală

Siobhan Donaghy, roșcata din trupa originală, a anunțat prin intermediul Instagramului faptul că a devenit mamă pentru prima oară. ”Bun venit în lume, micuțule om! Ford Charles McCoy, 13 august”, a scris ea în dreptul fotografiei surprinse la câteva clipe de la venirea pe lume a micuțului Ford.

Siobhan a devenit mămică

După cum era de așteptat, fanii internauți, nostalgici după vremea ”Sugababes”, i-au lăsat zeci de comentarii de felicitare. Printre aceștia s-au numărat și cele două foste colege de trupă, Keisha și Mutya. ”Felicitări, scumpo!”, a scris una dintre ele în dreptul fotografiei respective.

Siobhan e căsătorită din 2013 cu Chris McCoy, iar micuțul este primul copil al cuplului. Artista a fost prima care a părăsit trupa ”Sugababes”, lăsându-i loc lui Heidi Range, pentru a se concentra pe o carieră solo. Ea a scos, în acea perioadă, două albume muzicale, intitulate ”Revolution in me” și ”Ghosts”. În cele din urmă, Siobhan s-a reunit cu fostele colege de trupă, Mutya și Keisha, formând band-ul ”Mutya Keisha Siobhan”. Ultimul album scos de cele trei este ”Flatline”, în august 2013.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA