Marion Cotillard și-a înjectat buzele? Iată cum arată acum!

A avut dintotdeauna buze pline, așa că nu ne-am gândit că actrița ar vrea să recurgă vreodată la o astfel de intervenție. Totuși, cele mai recente fotografii postate de Marion Cotillard pe rețelele de socializare ne dau de înțeles că actrița de 41 de ani și-ar fi mărit buzele.

Marion-Cotillard-buze
Acum și înainte

Total schimbată! Așa s-a afișat Marion Cotillard în fața fanilor internauți! Starul francez și-a făcut niște fotografii pe care, ulterior, le-a urcat pe rețelele de socializare, pentru a-i pune la curent pe fani cu noul ei proiect cinematografic, filmul Rock’N Roll, la care lucrează alături de soțul ei, regizorul și scenaristul Guillaume Canet.

marion-cotillard-inline
Așa arată acum actrița

Culmea e că fanii nu s-au arătat deloc cuceriți de aceste noi fotografii cu actrița, mulți acuzând-o că și-a injectat buzele și că rezultatul nu este unul plăcut. ”Ți-ai făcut buzele?”, ”Încerci să semeni cu Angelina Jolie sau altcineva?”, ”De ce ai face asta”, ”Arată atât de rău, ea avea niște buze natural superbe. O urăsc pe Kylie Jenner pentru că a dat tonul acestui trend”, au fost doar câteva dintre reacțiile stârnite de aceste fotografii postate de Marion.

buze-marion-cotillard
Schimbare e evidentă, dar reprezentanții actriței neagă zvonurile

Totuși, contactați de UsWeekly, reprezentanții actriței au negat că aceasta ar fi recurs la o astfel de schimbare. PR-ul starului a afirmat că buzele mărite nu sunt rezultatul vreunei intervenții chirurgicale. Să-i credem?

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA