Meghan Markle plănuiește următoarea mișcare în relația cu Prințul Harry. Ce a decis?

Din noiembrie 2016, de când Harry a confirmat relația amoroasă cu actrița Meghan Markle, aceștia doi au intrat în vizorul tuturor. Și cum totul pare să meargă ca la carte între ei, toți așteaptă următorul pas.

printul-harry-meghan-markle
Au planuri de viitor ”mărețe”

Un pas care pare să vină mai repede decât ne-am aștepta noi, și chiar din partea actriței în vârstă de 35 de ani. Asta pentru că prin presa internațională se zvonește că odată cu șederile repetate la Palatul Kensington ale lui Meghan, actrița ar avea de gând o mutare decisivă. Una pentru care ar trebui să-și sacrifice cariera actoricească.

Potrivit DailyStar, Meghan are de gând să renunțe la rolul care a făcut-o celebră, pentru a ieși din lumina reflectoarelor și pentru a petrece cât mai mult timp cu iubitul ei, Prințul Harry. Din fericire, are de gând să pună acest plan în aplicare tocmai peste câteva luni, timp în care ar vrea să ducă la capăt sezonul pentru care filmează în prezent.

Meghan Markle
Actrița vrea să renunțe la rolul din serialul ”Suits”

În plus, se zvonește că Prințul Harry ar avea chiar el de gând să se mute, în aceste luni, în apartamentul din Toronto pe care îl deține actrița, mai ales că-n perioada următoare prezența lui va fi necesară la Jocurile Invictus.

meghan-markle-suits-840254
Meghan joacă în ”Suits” din 2011.

Oricum ar fi, se așteaptă ca cei doi să se mute împreună până la sfârșitul acestui an. N-ar fi rău, nu?

foto: the tig, arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA