Mesaje emoționante pentru fiul lor. Dylan, la 16 ani

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones și-au crescut copiii departe de lumina reflectoarelor,  așa că ne-a surprins faptul că cei doi mari actori au ales să posteze cadre inedite cu fiul Dylan. Totul a fost, însă, cu ocazie specială: copilul lor cel mare a împlinit 16 ani.

Catherine Zeta-Jones a fost prima care a accesat site-urile de socializare pentru a-i ura ”la mulți ani” fiului său. ”Chipeșul meu băiat a împlinit 16 ani astăzi. Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt că te pot numi ”fiul meu”. Te iubesc!”, este mesajul emoționant postat de actrița de 46 de ani ca descriere la o imagine în care fiul Dylan apare cântând la chitară.

dylan-zi-de-nastere
Imaginea postată de Catherine

Și Michael Douglas a intrat pe rețelele de socializare pentru a-l felicita pe fiul Dylan. ”16 ani astăzi! La mulți ani, Dylan!”, este mesajul pe care actorul de 71 de ani l-a postat alături de o fotografie în care apare cu băiatul lui la un eveniment auto, recent.

dylan-michael-douglas
Imaginea postată de Michael

Amintim că Dylan Michael s-a născut în anul 2000 și că este primul copil al actriței Catherine Zeta-Jones cu soțul Michael Douglas. Cei doi actori, care s-au căsătorit când Dylan avea trei luni, sunt părinții și unei fete de 13 ani, pe nume Carys Zeta.

catherine-zeta-jones2-z
Familia completă.

foto: Facebook