Momente memorabile la Cannes 2017. Monica Bellucci s-a sărutat pătimaș cu un prezentator

Este unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a cinematografiei din an, așa că deschiderea Festivalului de Film de la Cannes nu aveam cum să nu vină cu câteva momente amuzante, penibile sau, din contră, senzaționale. De la defilarea starurilor pe covorul roșu, la vizionarea filmelor, s-au întâmplat tot felul de lucruri pe care nu puteam să le ratăm.

Bella și-a arătat din nou lenjeria intimă pe covorul roșu.

Primul moment o are în centrul atenției pe Bella Hadid, modelul Victoria’s Secret care a apărut cu „chiloții în vânt” pe covorul roșu. Îmbrăcată într-o rochie foarte sexy din mătase, cu decolteu adânc și picioarele la vedere, rochia Bellei i-a cam creat probleme. Bine, nu este pentru prima dată când apare făsă sutien, cu lenjeria intimă la vedere, sau, din contră, fără lenjerie intimă, însă de data aceasta rochia i-a pus bețe în roate, căci părțile suprapuse s-au desprins și s-a văzut totul. Bella este acum campioană la aparițiile în bikini pe covorul roșu și nu știm sigur dacă este doar un accident, sau o situație planificată pentru a atrage atenția.

S-a văzut totul atunci când a urcat scările.

Cel de-al doilea moment memorabil este mult mai fierbinte și mai pasional – sărutul pătimaș dintre Monica Bellucci și prezentatorul Alex Lutz. Actrița de origine italiană de 52 de ani a șocat pe toată lumea din fața Palais des Festivals et des Congrès prin sărutul pe care i l-a oferit gazdei acestui festival, comediantul francez Alex Lutz.

L-a sărutat cu foc pe co-prezentatorul său.

Deși acest moment a fost unul plănuit, Monica l-a apucat cu forță pe partenerul său de scenă de păr și l-a sărutat timp de câteva secunde, totul fiind surprins atât în fotografii, cât și în video.

Sărutul dintre Monica și Alex a făcut deliciul spectatorilor.

Este deja o tradiție la Cannes ca prezentatorii să se sărute, iar Bellucci a oferit de data aceasta un moment de neuitat. Anul trecut, Catherine Deneuven a încercat să rupă monotonia cu o figură memorabilă la același festival.

Actrița de 73 de ani și Laurent Lafitte (42), gazda evenimentului, s-au sărutat pătimaș fix pe scena de la Cannes, fiind unul dintre cele mai savuroase momente ale serii și fotografii, desigur, nu au putut rata niște imagini de album.

Cel mai pătimaș sărut al serii de la Cannes 2016.

Foto: Hepta, Getty, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA