Naomi Campbell se iubește cu un miliardar de 61 de ani. Cine e el?

N-a avut prea mult noroc în dragoste! Nu are niciun copil, nu s-a căsătorit niciodată, deși a fost logodită, în 1993, cu basistul Adam Clayton, și-n 1998 cu Flavio Briatore, boss-ul de la Formula 1. Și-a mai încercat norocul în dragoste și cu miliardarul rus Vladimir Doronin, însă relația lor de cinci ani s-a încheiat dramatic în 2013. De atunci, însă, Naomi Campbell a fost foarte discretă cu viața ei amoroasă și, prin urmare, prea puține escapade amoroase au apărut în presă.

Naomi are un nou iubit

Acum, însă, am aflat că există iubire în viața celebrului supermodel în vârstă de 47 de ani. Chipurile, cel care a făcut-o să spere din nou la iubire este multimilionarul Louis C. Camilleri, în vârstă de 61 de ani. Naomi ar avea, aparent, o relație secretă de mai multe săptămâni cu fostul boss de la Philip Morris International, a cărui avere se ridică la 150 de milioane de lire sterline.

Louis C. Camilleri

Mai mult surse din anturajul supermodelului au declarat pentru tabloidul ”The Sun” că cei doi au ieșit în ultima vreme la cine târzii și că Naomi este extrem de drăgăstoasă cu acesta, chiar și-n public.

Culmea e că Naomi și Louis s-au cunoscut prin fostul iubit al acesteia, Flavio Briatore, frecventând aceleași locuri și având aceleași interese. ”Naomi și Louis sunt împreună de câteva săptămâni. Sunt topiți unul după celălalt. Naomi dorește să țină această relație în secret, dar e chiar o chimie grozavă între ei, iar toți prietenii lor știu că formează un cuplu”, a declarat o sursă.

foto: arhivă, Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA