Adi Mutu face pressing la tigaia lui Mircea Dinescu

Fostul vârf al Naţionalei de fotbal a României este invitat la „Politică şi delicateţuri”.

În ultima duminică de aprilie, cel care trece pragul bucătăriei restaurantului lui Mircea Dinescu este unul dintre cei mai talentaţi foşti fotbalişti români, actualmente manager al echipei Dinamo – nimeni altul decât celebrul Adrian Mutu.

Deşi îmbrăcat la patru ace, Adi nu ezită nicio secundă să ia o ţepuşă în mână şi să înfigă în ea legume şi carne, conform indicaţiilor precise ale lui Dinescu. Cei doi prepară frigărui – evident, după o reţetă inventată de poet, cu usturoi şi cartofi noi.

La felul doi, Dinescu împănează, şi de această dată cu ajutorul celebrului său invitat, două pulpe de ied, pe care, după ce le frige uşor într-o tigaie uriaşă, le stropeşte cu vin şi le bagă la cuptor.

În cramă, subiectele se succed cu repeziciune. Mutu vorbeşte despre cariera sa şi perioada petrecută în străinătate, iar Dinescu îi recită o poezie scrisă de curând, concluzionând că au comunicat foarte bine şi s-au simpatizat pentru că amândoi posedă „inteligenţă artistică”. Muzica, de această dată, este în seama tarafului lui George Ness şi a incredibilului lăutar Ionel Tudorache.

„Politică şi delicateţuri” poate fi văzută pe 30 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, iar la TVR HD, tot duminică, de la 20.00.



INAPOI LA PRIMA PAGINA