Bogdan Vlădău îşi păstrează statutul de burlac

Deşi finalul emisiunii „Burlacul“ părea de bun augur pentru perechea Bogadan-Daciana, iată că cei doi nu s-au potrivit şi, în final, s-au despăriţit.

O poveste cu final aşteptat pentru cei mai sceptici dintre fanii emisiunii „Burlacul“, care nu credeau în povestea de dragoste înfiripată între Bogdan Vlădău şi Daciana Ciochină. 

Asta în ciuda semnelor pozitive pe care cei doi lăsau să se vadă după încheierea emisiunii.

Anunţul despărţirii lor a fost făcut de Daciana, care a scris pe contul său de Facebook: „Eu şi Bogdan nu mai formăm un cuplu!“.

„Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, însă niciodată nu sunt suficiente cuvintele de a descrie complet şi corect! Cert este că viaţa îţi oferă şansa de a asculta un cântec frumos, în timpul căruia două suflete se întâlnesc, se apropie, îşi zâmbesc, simt acelaşi ritm şi încep să danseze împreună! Încep să se cunoască, se emoţionează de ceea ce descoperă, există chimie, există dorinţa de a rămâne aproape… dar cântecul se termină! Îşi descătuşează mâinile, sunt nevoiţi să se oprească, să se despartă şi să rămână departe unul de celălalt !“, rezumă ea povestea ei de iubire cu Bogdan Vlădău.

„Totuşi, cântecul continuă să le răsune în minte şi amintirea să respire, până când reuşesc să se reîntâlnească. S-au reîntâlnit… însă, tot ea, viaţa îţi clădeşte bariere în cale şi destinul te aduce în acel loc, prea târziu, când bariera tocmai ce s-a lăsat şi nu se mai ridică! Aşa că, te întorci, rămâi cu frumosul dintr-o poveste şi alegi să apreciezi ACEL MOMENT SINCER, al dansului! Am înţeles AMÂNDOI, aşa că învăţăm doar să mai zâmbim unei poveşti, care s-a scris, se pare, până la ultima pagină!“, scrie ea cu tristeţe.

„Mai adaug că Bogdan chiar este un om minunat… cum am mai spus, cu mult mai multe calităţi, decât cele de suprafaţă! Sper că aţi început să i le descoperiţi! Merită atenţia voastră şi merită să îi fie răsplătită munca şi pasiunea, cu ropote de aplauze!“, închieie ea.

La rândul său, Bogdan a comentat pe pagina sa: „Se pare că toate lucrurile frumoase au şi un final. În cazul de faţă, lucrurile s-au terminat la fel cum au început, adică minunat“. 

„Am cunoscut cu luni în urmă o femeie minunată, cu un caracter deosebit, cu principii şi o verticalitate ieşită din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am văzut la început o Daciana calmă, răbdătoare, timidă şi sinceră. Astăzi, o văd cât de frumos a evoluat fiind mult mai sigură pe ea şi pe calităţile ei“, continuă el.

„Îţi mulţumesc Daciana pentru toată dragostea şi susţinerea necondiţionată, dar şi pentru toate momentele frumoase petrecute împreună“, i-a transmis el celei care i-a fost parteneră în ultimele luni.

„Pasiunea se dezvoltă cel mai repede şi dispare cel mai repede. Intimitatea se dezvoltă mult mai lent, iar angajamentul chiar şi mai greu. Din respect pentru toţi cei care au urmărit show-ul «Burlacul», eu şi Daciana am decis de comun acord să punem punct acestei frumoase poveşti de iubire, deoarece drumurile noastre sunt diferite pentru moment“, explică el decizia de-a rupe relaţia cu Daciana.

„Niciodată nu există un sfârşit, ci doar un nou început“, îşi încheie Bogdan mesajul către fani.

Foto: paginile personaleINAPOI LA PRIMA PAGINA