Ce vedete de la noi au aceste tatuaje?

Își etalează cu mândrie desenele de pe trup, care au, pentru ele, o semnificație aparte. Ce simbolizează aceste tatuaje și, mai ales, cine a ales să le afișeze în văzul lumii?

Adelina Pestrițu

Ați ghicit! Cea care se mândrește cu aceste tatuaje este nimeni alta decât Adelina Pestrițu, vedeta TV care și-a făcut primul desen pe trup în urmă cu nu mai puțin de 10 ani, iar de atunci a tot adăugat diverse simboluri sau înscrisuri. “Povestea tatuajelor mele a început timid în anul 2007, în Ibiza, când acest fenomen nu prinsese amploare în România, în rândul femeilor. Astfel, plină de entuziasm, mi-am făcut primul tatuaj, un semn chinezesc”, a scris pe blogul ei cea care a mai adăugat de atunci cel puțin 10 astfel de desene.

Pe şold are scris “Love is my secret”, iar pe piciorul stâng are trei steluţe, însă cel mai important dintre toate este cel din centrul abdomenului, care reprezintă Hamsa sau mâna Fatimei.

Pe pagina ei de Facebook și pe blog, Adelina postează diverse instantanee cu ea, astfel încât tatuajele și forma fizică de invidiat să fie cât mai vizibile. Adevărul e că și avem ce admira!…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA