Cine este noul bărbat din viața lui Britney Spears și ce secret ascunde? FOTO

Citeste tot despre:

, ,

Cântăreața a postat o fotografie cu noul ei toyboy pe Instagram, după care a șters imediat imaginea. Însă presa americană a apucat să descopere cine este individul și care este povestea lui!

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5848777cv) Britney Spears 2016 MTV Video Music Awards, Arrivals, Madison Square Garden, New York, USA - 28 Aug 2016

RadarOnline a dezvăluit identitatea noului iubit al lui Britney Spears și, odată cu ea, și un secret din trecutul acestuia. Numele toyboy-ului lui Britney este Sam Asghari – sau Hesam, cum scrie în acte – și are 22 de ani.

el
Tomboy-ul lui Britney, pe vremea liceului.

În trecut, Sam nu era un băiat de bani gata, model și trainer personal, cum se prezintă în prezent, nici vorbă! El a absolvit liceul Westlake din Thousand Oaks, California și, în ciuda faptului că făcea parte din echipa de fotbal american a liceului în 2012, nu se pricepea deloc să le intre pe sub piele fetelor. Și asta pentru era cât se putea de timid. Chiar retras, dacă e să ne luăm după ce spune o sursă presei americane.

britney-spears-new-boyfriend-high-school-photos-1

“Nu flirta niciodată, pur și simplu nu avea încredere în el însuși”, a declarat apropiatul acestuia. Dar totul s-a schimbat după absolvirea liceului. Sam s-a transformat peste noapte într-un bărbat plin de încredere în farmecul personal. “A început să iasă în oraș cu modelul Playboy Jessa și s-a transformat într-un adevărat Don Juan!”, a conchis acesta. Nu e de mirare că i-a intrat în grații și lui Britney Spears!

eeeelllll
Cum arată acum iubitul lui Spears!

foto – Hepta, RadarOnline, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA