„E o mamă de faţadă”! Ce actriţă îşi dă în judecată propria mamă?

“E o mamă de faţadă foarte lacomă!”, a scris actriţa în cauză în petiţia judecătorească împotriva mamei sale, care i-ar fi furat toate câştigurile acumulate de-a lungul carierei.

“Acţiunea legală a luat naştere din cauza poveştii unei mame lacome care pozează drept un manager de talente şi care, în loc să acţioneze în interesul fiicei sale/clientului său, caută să înşele victima inocentă”, a spus Mischa Barton, starul din serialul “O.C”. „Din afară, Nuala pretinde să apere banii strânşi cu greu de fiica ei, mimând rolul de manager de talente – un rol pentru care Nuala nu are pic de experienţă”.

Potrivit surselor de la TMZ, Mischa susţine că mama ei, Nuala, chiar a forţat-o să se mute din casa ei din Beverly Hills şi i-a folosit numele pentru a crea o linie de genţi şi pentru a deschide un butic în Londra, fără a-i oferi Mischei vreo parte din profit. Colac peste pupăză, documentele legale susţin că nici tatăl actriţei din “Notting Hill” şi “The Sixth Sense” nu are job, ca şi mama ei, de 10 ani încoace!INAPOI LA PRIMA PAGINA