FOTO Anca Lungu s-a pozat alăptând

Nu e prima vedetă pe care o vedem într-o astfel de ipostază, iar gestul ei vine să le lămurească pe cele care s-au grăbit s-o condamne că nu-şi alăptează bebeluşul şi că-l hrăneşte din biberon. Iată dovada!


Se făcea că Anca Lungu, proaspăta mămică a micuţei Natalia, a postat o fotografie cu fetiţa în timp ce-o hrănea cu biberonul. Şi pentru că multe feministe s-au grăbit s-o condamne că-şi privează bebeluşul de laptele matern, vedeta Observatorului de la Antena 1 s-a fotografiat în timp ce-o alăpta pe Natalia.

„E una dintre cele mai dragi fotografii!“, a notat Anca lângă fotografie.

„Ne-a făcut-o Ştefan înainte de nunta Cristinei Fogarassy. Ca un răspuns pentru mămicile răutăcioase care s-au indignat şi s-au grăbit să mă condamne când au văzut fotografia în care Natalia mânca dintr-un biberon, îngeraşul meu mănâncă şi de la sân“, a explicat ea.

„Şi chiar dacă nu ar fi fost aşa, ştiu o mulţime de mămici minunate care pur şi simplu nu au reuşit. Au făcut tot ce le-a stat în putinţă şi nu au reuşit… De ce ar trebui să le facem să se simtă şi mai vinovate, oare?“, şi-a încheiat Anca mesajul.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA