FOTO Yoga, sex şi mâncare, în familia Baldwin

Citeste tot despre:

Instructoarea spaniolă de Yoga care l-a cucerit pe Alec Baldwin ne arată în postările ei pe contul său de Instagram şi cum a reuşit acest lucru. La 31 de ani, fondatoarea Yoga Vida din Manhattan este în formă maximă şi în pat cu soţul, şi pe masa din bucătărie

"Doar un yoghin poate schimba acest bec", a comentat Hilaria Baldwin lângă poza de mai jos, postată vineri seară, înainte de a se apuca să gătească ceva delicios şi sănătos pentru soţul său. Şi adevărul este că Alec pare să fi început o viaţă nouă alături de nevasta lui, care l-a iniţiat în tot felul de practici sănătoase.

Dovadă stau şi clipurile cu actorul care se comportă ca un elev ascultător la orele de yoga pe care Hilaria le ţine chiar la centrul ei. Avantajul lui este, însă, că instructoarea pleacă cu el acasă… unde preludiul se desfăşoară cam aşa… "Distracţia de sâmbătă seara. Poziţia Yoga a zilei", a scris Hilaria lângă această a doua imagine. Spanioloaica de 31 de ani şi starul de 56 de ani sunt căsătoriţi de doi ani şi au o fiică, pe nume Carmen, născută pe 23 august 2013.

Foto: WENN, Instagram/Hilaria Baldwin

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA