Horia Vîrlan revine la Prima TV cu o nouă emisiune chiar în Duminica Floriilor

Din 1 aprilie, celebrul chef vine cu un format nou-nouţ, proaspăt copt şi perfect gătit pentru un weekend savuros.

Nu e glumă! Maestrul în artă culinară Horia Vîrlan va primi telespectatorii în bucătăria lui, în fiecare duminică de la ora 15.00, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, „În bucătărie cu Horia Vîrlan” – un format prezentat dintr-un unghi personal şi condimentat cu poveşti din bucătăria proprie.

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de “Maestru în artă culinară”, simpaticul Horia Vîrlan a reușit să devină, grație emisiunilor lui culinare de succes de la Prima TV, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Horia și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie, atunci când observa și fura secretele bunicii sale.

După zeci de episoade ale competiției culinare „Mama mea gătește mai bine”, al cărei jurat este, Horia Vîrlan va găzdui o nouă emisiune culinară, de data aceasta chiar în bucătăria personală. Maestrul Horia Vîrlan va împărtăși secretele bucătăriei și va oferi rețete gustoase, ușor de preparat de către telespectatori.

„În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care dorește să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitații pe care îi are câteodată. Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toții în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puțin obișnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi ușor, relaxant, gustos și, nu în ultimul rând, ieftin” ne spune Horia.

În Duminica Floriilor, Horia va găti pește asezonat cu verdețuri de sezon și un desert excelent de post. Cu siguranță cei care vor urmări emisiunea vor fi ispitiți de aspectul mâncărurilor savuroase prezentate de Horia Vîrlan, dar și de poveștile cu “aromă” plăcută din spatele fiecărui preparat, povești despre pasiune, tehnică și experiență.



INAPOI LA PRIMA PAGINA