Iată cele mai îndrăznețe colaborări muzicale pentru coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”!

În ziua în care filmul „Fifty Shades Darker” va avea premiera în cinematografe, va fi lansată oficial și coloana sonoră a peliculei, un album numai bun pentru Valentine’s Day! Așteptarea  parcă este acum și mai mare, odată cu publicarea listei de artiști ale căror piese vor putea fi auzite în cel de-al doilea film marca 50 Shades.

50 shade

Colaborările muzicale de anul acesta sunt de-a dreptul neașteptate. Primul single extras de pe album – „I Don’t Wanna Live Forever”, semnat de Taylor Swift și Zayn – este deja prezent în topuri și a stâns pe Youtube peste 8 milioane de vizualizări.

De asemnea, o altă colaborare care a stârnit curiozitatea este cea dintre Nick Jonas și Nicki Minaj, care vor lansa „Bom Bidi Bom” chiar în ziua premierei. De altfel, cântărețul a postat pe contul său de Twitter lista pieselor de pe albumul coloanei sonore, glumind că „mulți copii vor fi concepuți pe muzica aceasta”.

50 shades darker 2

Soundtrack-ul primului film al seriei, „Fifty Shades of Gray” a avut un real succes, a fost pe poziția a doua în topul Billboards 200 și a cuprins melodiile unor nume mari din industrie, precum The Weeknd, Beyonce și Ellie Goulding. Fanii sunt nerăbdători să afle ce surprize muzicale le va aduce 2017.

Puteți vedea lista completă a artiștilor și melodiilor, dar și o prediție îndrăzneață legată de coloana sonoră a mult așteptatului film în fotografia distribuită de Nick Jonas pe Twitter!

nick

Foto: Twitter, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA