Începe procesul intentat de Julie Gayet revistei „Closer”

Amanta preşedintelui francez se răzbună pe cei care au publicat fotografii compromiţătoare cu ea şi François Hollande, cerând în instanţă daune morale pentru că au atentat la viaţa ei privată.

Azi, în jurul prânzului, debutează la Tribunalul din Nanterre împotriva publicaţiei „Closer“, cea care a divulgat informaţii cu privire la relaţia avută în paralele de François Hollande cu actriţa Julie Gayet, însoţite de fotografii elocvente.

„Este vorba de un caz clasic de încălcare a vieţii private şi vom pleda în acest sens“, a precizat Jean Enocchi, avocatul lui Julie Gayet (41), care însă nu va fi prezentă azi la audieri.

Citeşte şi:

François Hollande iubeşte o actriţă?

Prima Doamnă a Franţei a ajuns la spital

Dovada că François Hollande are o relaţie cu Julie Gayet

Valérie Trierweiler, prima apariţie după despărţirea de Hollande

De cealaltă parte, revista „Closer“ se apară invocând dreptul la liberă informare. De mai multe luni, această relaţie „este povestită la diverse cine, în oraş (…) şi se râde de ea în platourile de televiziune“, a dezvăluit Laurence Pieau, directoarea acestei reviste săptămânale. „Ne-am făcut datoria noastră de jurnalişti, oferind o informaţie exactă, pe care publicul are dreptul să o cunoască“, a adăugat ea.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA