Jennifer Lopez şi iubitul, senzuali la American Idol

Jennifer Lopez şi Casper Smart nu s-au dat înlături de la cele mai îndrăzneţe gesturi, chiar dacă se află pe scenă şi milioane de spectatori sunt cu ochii pe ei.

Cei doi amorezi au reuşit să atragă toată atenţia telespectatorilor show-ului American Idol atunci când, la mijlocul emisiunii, au fost mult prea demonstrativ afectuoşi unul cu celălalt în timpul melodiei cântate de artistă.

„Daily Mail“ scrie ironic despre Jennifer Lopez că „suferă de sindromul Madonna“, referindu-se la criza hormonală care le face pe femeile trecute de 30 de ani să nu mai dorească să poarte haine în partea de jos a trupului. Îmbrăcată sumar, într-un body glam, ea a apărut pe scena American Idol şi a cântat melodia „Dance Again“.

Show-ul oferit de ea a fost mai mult decât incediar, căci demonstraţiile de afecţiune dintre ea şi dansatorul ei, Casper Smart, au încins atmosfera.

Momentul cel mai interesant a fost atunci când, la finalul melodiei, iubitul lui Jennifer i-a luat câteva confetti din păr, secundă în care acesta a spus publicului „Cât e de drăguţ!“.


vezi aici înregistrareaINAPOI LA PRIMA PAGINA