Jennifer Love Hewitt e o iubită disperată!

Nefericită în dragoste, dar şi în carieră, actriţa de 32 de ani nu mai are pretenţii la capitolul iubiţilor. Cu atât mai mult cu cât nici fizic vorbind, Jen nu mai e ce era odată, fiindcă cu greu îşi stăpâneşte fluctuaţiile de greutate.

Astfel, pe principiul "orice, numai să fie"… cineva pe locul de lângă ea, vedeta s-a cuplat cu un star de mâna a treia. Îl cheamă Ben Flajnik şi e şi el vedetă… a reality show-ului american The Bachelorette (Burlăciţa). Şi ceea ce pentru burlăciţa Ashley Herbert n-a fost suficient de bun (întrucât aceasta l-a respins pe pretendentul Ben), a fost bun pentru Jennifer, care s-a apucat să posteze mesaje pasionale pe contul ei de Twitter pentru a-şi demonstra atracţia pentru numitul Ben. Iar tabloidul american Life & Style scrie că pe 6 august, Jen chiar a luat disperată avionul spre San Francisco doar pentru un date cu Ben, la doar câteva zile după ce s-a transmis finala reality show-ului. Cei doi s-au întâlnit într-un local la modă din San Francisco, Lion’s Pub,
unde au devenit foarte apropiaţi într-o singură seară. "Ben s-a sărutat cu Jennifer", a declarat un client de-ai localului. Şi când te gândeşti că printre iubiţii ei s-au numărat Enrique Iglesias, Shaggy, John Mayer, Stephen Dorff, John Cusack şi Antonio SAbato Jr.! S-ar zice că a cam decăzut!

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA