Joan Rivers dă de pământ cu vedetele! Citeşte cele mai acide comentarii despre acestea!

De mai bine de cinci decenii, comedianta şi dependenta de operaţii estetice Joan Rivers a criticat aspru celebrităţile de la Hollywood – iar cea mai recentă carte a sa, Jurnalul unei Dive nebune, nu face excepţie!

La 81 de ani, neînfricata Joan sfredeleşte cu vorbele ei în imaginea tuturor starurilor, de la Jennifer Aniston la Reneé Zellweger, cele mai dure comentarii fiind rezervate pentru cuplul de aur Kimye. Şi, deşi ştie că are gura slobodă, Joan desfiinţează acuzele că a sărit calul, spunând: „Eu am reuşit în viaţă având curajul să spun ceea ce gândesc toţi ceilalţi”.

Kristen Stewart

„Multe vedete fac un singur lucru bine. Cea mai mare păcăleală vine de la Kristen Stewart, care a primit o întreagă carieră la schimb pentru că a ştiut să se joace cu testiculele unui regizor”

Vedeta din Twilight ameninţă c-o va da în judecată pe Joan din cauza afirmaţiilor ei legate de aventura cu regizorul Rupert Sanders.

Sienna Miller

„E foarte greu să-i cumperi un cadou, fiindcă ce-i mai poţi lua unei femei care a avut orice… bărbat?!”

Jennifer Aniston

„Jen a fost înţelată şi părăsită de mai toţi bărbaţii de la Hollywood, dar tot e şocată de fiecare dată când i se întâmplă iar şi iar…”

Kim Kardashian & Kanye West

„Fiul lui Kanye West va fi numit Păsărică, în onoarea locului pe unde a ieşit”.

„Dacă vreau să văd milioane de negri râzând, voi monta o cameră de filmat pe holul de la ieşirea din dormitorul lui Kim Kardashian”

 Joan şi-a dedicat cartea auto-intitulatului „necititor de cărţi” Kanye West „pentru că oricum n-o va citi!”. S-a luat chiar şi de copilul lor, North, pe care l-a făcut „urât”.

Lena Dunham

„Lena e prima fată grasă care a apărut la TV. De ce poate să-şi expună fundul în aşa hal, dar nu poate mânca şi ea o salată din când în când?”

Reneé Zellweger

„Faţa ei e aşa de întinsă încât ar putea să-şi şoptească singură în ureche”

Taylor Swift

„Când te desparţi de nouă oameni în nouă luni, poate ar trebui să faci un duş. Spun asta ca o bunică iubitoare. O spun cu afecţiune”

Tyra Banks

„Ea zice: «M-ai îmăpns pentru că sunt negresă!». Nu, te-am împins pentru că venea trenul spre tine”

Joan nu se poate abţine când vine vorba de Tyra, numind-o „o ratată narcisistă”, care e obsedată de rasism şi care, orice i-ai spune, o pune pe seama rasei.

FOTO GETTYINAPOI LA PRIMA PAGINA