John Travolta, în concediu cu trei bărbaţi

Citeste tot despre:

,

Cele trei zile petrecute de faimosul actor alături de trei bărbaţi înainte de Crăciun dau apă la moară zvonurilor că este homosexual.

După ce am aflat că John Travolta obişnuieşte să se "împrietenească" cu diverşi bărbaţi în spa-urile exclusiviste din Los Angeles, iar prietena lui, Carrie Fisher, a declarat că preferinţele lui sexuale nu sunt un secret la Hollywood, descoperim acum că actorul s-a dus în vacanţă cu trei amici chiar înainte de Crăciun. Şi asta după ce soţia lui, Kelly Preston, l-a adus pe lume în noiembrie pe cel de-al treilea copil al lor, Benjamin.

"Kelly a sperat ca băieţelul lor să le redreseze căsnicia, dar John a părăsit-o ca să fie împreună cu prietenii lui, lucru care a devenit din ce în ce mai greu de acceptat de soţia sa. Kelly i-a spus că s-a săturat ca el să plece şi s-o lase acasă, iar el s-a supărat la rîndul lui şi i-a spus pe un ton neprietenos: <Pur şi simplu asta e situaţia, n-ai cum să schimbi lucrurile>.", a declarat un apropiat de-ai celebrului cuplu.

Vedeta din “Pulp Fiction” şi prietenii săi s-au cazat într-o vilă din staţiunea luxoasă de schi Stowe Mountain Lodge şi s-au ferit cât au putut să iasă în evidenţă. “John şi amicii lui s-au programat pentru masaj, tratamente faciale, au comandat prânzul pe care au preferat să-l consume la o masă retrasă a restaurantului Solstice. Apoi cei patru s-au relaxat împreună în sauna complexului turistic şi în jacuzzi“, a pus paie pe foc un martor. “Angajaţii vilei unde s-au cazat au primit ordine stricte de a păstra tăcerea cu privire la vizita celebrului actor“, a continuat acesta.   

foto- Northfoto    INAPOI LA PRIMA PAGINA