Kirsten Dunst & bărbații: de ce se teme?

Actrița din Melancolia, care-i numără printre foștii săi iubiți pe rockerul Johnny Borrell și pe Jake Gyllenhaal, a vorbit într-un interviu despre ceea ce o înspăimântă în privința bărbaților.

Că nu-l va găsi pe cel potrivit, cel cu care să-și dorească urmași! "Am crezut că atunci când voi ajunge la 30 de ani, voi avea mai multe lucruri bifate și voi fi mai liniștită în privința viitorului meu", a spus vedeta, care anul viitor, în aprilie, împlinește această vârstă rotundă. "Până să ai un copil, îți cauți jumătatea. Dar bărbații au acest vibe de Peter Pan. Au 35 de ani, dar se poartă de parcă ar avea 25. Asta mă sperie atât de tare când mă gândesc că trec pragul celor 30 de ani: că nu voi găsi pe cineva cu care să fac copii".

Kirsten își dorește cu disperare o familie, pentru care își și imaginează deja un stil de viață liniștit, departe de Hollywood. Mai mult decât atât, actrița, despre care s-a scris că-i cam plac petrecerile scăldate în alcool, insistă că e opusul a ceea ce majoritatea oamenilor cred despre ea și se descrie mai degrabă ca o purtiană. "Eu sunt șocată de comportamentul anumitor oameni. Mie îmi place ideea de a nu locui cu cineva cu care ești într-o relație și de a avea propria casă. Sunt foarte tradiționalistă", a subliniat Kirsten.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA