La aproape 80 de ani, Jane Fonda a apărut într-o bluză transparentă la Festivalul de Film de la Veneția

Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, are 79 de ani și a fost o apariție remarcabilă la deschiderea Festivalului de Film de la Veneția.  Jane Fonda nu se mai satură să fie în centrul atenției, așa că ieri, pe covorul roșu, a uimit pe toată lumea cu bluza sa transparentă, lăsându-și sutienul nude la vedere. Miercuri, a zburat spre Italia fiind acompaniată de fiul său, actorul Troy Garity (44), la brațul căruia, de altfel, a apărut și la ceremonia de aseară, moment în care Jane a arătat fața aceleiași actrițe rebele și nonconformiste pe care o știm de atâția ani.

Alături de fiul său, Troy Garity.

La începutul acestui an se despărțea de partenerul său de viață, Richard Perry, iar actrița se pare că și-a concentrat atenția asupra carierei și a celor trei copii. A fost mai înforitoare și mai îndrăzneață ca oricând, mai ales că în cadrul acestui festival va primi un premiu pentru întreaga sa carieră, dar își va promova și noua peliculă, „Our Souls at Night”, o poveste de dragoste dintre doi bătrânei vecini. Cu asemenea realizări, parcă a întinerit, mai ales cu o vestimentație de acest gen – un costum cu pantaloni culoarea fildeșului și un sacou în degrade, alături de o bluză transparentă cu aplicații din dantelă, cu sutienul nude la vedere.

Ținuta sa a atras toate privirile.Jane a fost lăudată pentru look-ul fresh, la aproape 80 de ani.

Festivalul de Film de la Veneția a început ieri  seară, iar până pe 9 septembrie se așteaptă ca pe covorul roșu să pășească o mulțime de staturi internaționale, de la Jane Fonda și Robert Radford, la Jennifer Lawrence, Ethan Hawke, Octavia Spencer, Julianne Moore, Javier Bardem, Penélope Cruz, Isabelle Huppert, Sienna Miller, Alec Baldwin sau Don Johnson. De asemenea, Jane și Robert Redford vor primi câte un Leu de Aur pentru întreaga carieră.

Foto: Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA