Liam Neeson a vorbit despre pierderea soţiei sale

Citeste tot despre:

Într-un interviu cu Anderson Cooper, actorul a făcut o serie de mărturisiri rare la emisiunea "60 Minutes" a postului american de televiziune CBS, vorbind despre viaţa fără jumătatea lui, actriţa Natasha Richardson, care a murit într-un accident de schi

Au fost căsătoriţi 15 ani. Erau o pereche minunată. Totul s-a stins, însă, pe 16 martie 2009, când Natasha s-a lovit la cap în timpul unei lecţii de schi pentru începători, în Quebec, Canada. Avea doar 45 de ani. De-atunci, soţul ei, Liam Neeson, a vorbit rar despre ce a însemnat această cumplită pierdere pentru el. La "60 minutes", după 5 ani de la tragedie, Liam şi-a deschis sufletul.

"Nu mi s-a părut reală moartea ei. Într-un fel, nici acum nu e. Sunt perioade când mă aflu în casa noastră din New York şi aud uşa deschizându-se. Asta era şi mai frecvent în primii doi ani. De câte ori aud cum se deschide uşa, parcă tot aştept ca Natasha să înceapă să-mi vorbească… (…) Când am ajuns la spital atunci, era susţinută în viaţă doar de aparate. M-am dus lângă ea şi i-am spus că o iubesc. Iubita mea, n-o să te mai întorci. Noi doi făcusem un pact: dacă vreunul dintre noi va ajunge în stare vegetativă, unul va alege pentru celălalt să-l deconecteze de la aparate. M-am gândit imediat la asta", a povestit actorul, care n-a luat, însă, această hotărâre înainte ca rudele să-şi ia "Adio!" de la ea. "Am donat trei dintre ogranele ei, aşa că acum ţine în viaţă trei oameni, cu inima, rinichii şi ficatul ei. E minunat. Şi cred că ea ar fi fost încântată de acest lucru… (…) Durerea, însă, râmâne. Te loveşte ca un val. Te învăluie un sentiment profund de instabilitate. Pur şi simplu îţi fuge pământul de sub picioare. Încetul cu încetul, aceste episoade de criză se răresc. Dar eu încă le am uneori", a mărturisit starul în vârstă de 61 de ani.

Foto: WENN

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA