Mămici sexy! Vedete care și-au revenit spectaculos după naștere

Nu numai starurile hollywoodiene reușesc să arate fenomenal la scurt timp după ce devin mame, ci și celebritățile autohtone sunt capabile să revină ușor la silueta de dinainte de-a rămâne gravide.

Adela Popescu

 

Mulți au criticat-o că-și neglija înfățișarea după ce a devenit mamă anul trecut. Însă nu aspectul fizic era prioritatea proaspetei mămici, ci să-i fie bine micuțului ei și să-și revină fizic după aducerea pe lume a unui copil. În plus, vedeta a întâmpinat probleme cu alăptatul și acomodarea la schimbările pe care le presupune maternitatea. Adela a detaliat fiecare pas făcut ca tânără mămică pe blogul ei, ținându-și la curent fanii cu tot ce presupune noua sa viață.

Adela, în formă maximă, alături de fiul ei, Alexandru

După ce au fost depășite problemele cu care se poate confrunta orice proaspătă mămică, adică după vreo două luni de la naștere, Adela și-a făcut planuri să revină în lumina reflectoarelor, la emisiunea pe care o prezintă la Protv. Și nu oricum! Ci afișând un tonus revigorat și o siluetă demnă de a fi invidiată.INAPOI LA PRIMA PAGINA