Nicky, sora mai mică a lui Paris Hilton, se căsătorește astăzi!

Astăzi este zi de sărbătoare pentru familia Hilton. Mezina familiei, Nicky Hilton, se va căsători cu logodnicul său, bancherul James Rothschild, care este de altfel urmașul uneia dintre cele mai bogate familii din lume. Surprinzător este că nunta celor doi va avea loc chiar la Palatul Kesington, în apartamentul vecin cu cel al Ducilor de Cambridge.

În cadrul unui spațiu feeric, sora lui Paris Hilton îi va jura iubire veșnic lui James Rothschild, descendend al uneia dintre cele mai înstărite familii de bancheri din lume. Pentru această ocazie specială din viața ei, Nicky a ales să poarte o creație Valentino, care costă 50.000 de lire sterline, și la care va asorta un inel de diamante, despre care se vehicula că ar fi costat 1 milion de lire sterline.

În cinstea ceremoniei de astăzi, Nicky și James au dat aseară o petrecere de pomină la care au luat parte, bineînțeles, numai invitați de seamă.

Printre ei s-au numărat mama și sora lui Nicky, respectiv Kathy și Paris Hilton, dar și alți apropiați de-ai cuplului.

Este a doua oară când moștenitoarea lanțului de hoteluri pășește spre altar, după ce a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă cu Todd Meister.INAPOI LA PRIMA PAGINA