O noua poveste de dragoste. Joshua Jackson și January Jones se iubesc în secret?

O poveste de dragoste pe furiș. Este cazul să dăm uitării relația actriței americane January Jones cu Ben Higgin, căci avem de-a face cu o nouă idilă în showbizul de peste Ocean. Se pare că Joshua Jackson își vindecă inima rănită după divorțul de Diane Kruger, în brațele vechii sale prietene, January Jones.

Surse apropiate starului din serialul TV „Affair” au declarat că  actorul de 38 de ani se întâlnește în secret cu o femeie celebră, cu un an mai mare, de când s-a despărțit de soția Diane Kruger. Este vorba de actrița din filmul ‘X-Men: First Class’, January Jones. ” Din multe privințe, Josh este tipul perfect pentru January. Nu este doar un simplu partener, ci petrece timp cu băiatul actriței, Xander. În plus, au o mulțime de prieteni comuni. January nu vrea să-i ia atât de repede locul lui Diane, dar nici nu îl respinge pe Joshua.”, a declarat o sursă.

Să fie vorba despre aceeași femeie cu care actorul a fost surprins sărutându-se la o petrecere de după Festivalul de Film Sundance, în ianuarie? Din păcate nu avem fotografii de la acel eveniment, dar suntem siguri că Joshua nu este singur și că o nouă iubită l-a ajutat s-o uite pe Diane Kruger, actrița cu care s-a iubit timp de zece ani.

FOTO: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA