Reese Witherspoon furioasă pe prietena ei Nicole Kidman? Uite care a fost mărul discordiei!

Citeste tot despre:

,

Zilele trecute, în presa străină au apărut zvonuri conform cărora Reese Witherspoon ar fi extrem de furioasă pe vechea sa prietenă, actrița Nicole Kidman. Care să fie problema celor două co-staruri din cel mai nou serial HBO „Big Little Lies”? Actrița americană este nefericită de faptul că, în timpul turneului de promovare al serialului, din luna februarie, Kidman ar fi promovat mai mult filmul pentru care a fost nominalizată la Oscar, „Lion”.

Pe atunci, o sursă apropiată lui Reese a susținut: „Reese este furioasă că Nicole nu a făcut mai mult pentru a sprijini serialul Big Little Lies. Peste tot în interviuri a vorbit numai de Lion.” În Australia, debutul Big Little Lies „a detronat orice serial difuzat HBO, într-o săptămână de lansare având dublul audienței primului episod din „Game of Thrones”.

New Idea afirma că relația dintre cele două actrițe s-a răcit încă de luna trecută, de la Oscaruri. „Puteai tăia tensiunea dintre ele cu un cuțit la Oscar. Nicole le-a spus oamenii ei să o țină pe Reese departe de ea”, se pare că a afirmat un apropiat al lui Kidman. Mai mult, conform aceleiași surse, cele două au fost implicate în „câteva momente tensionate” în timpul filmărilor și există șanse mari să nu mai lucreze împreună într-un alt proiect.

Nicole și Reese la Golden Globes.

Cu toate acestea, un reprezentant apropiat de ambele actrițe a dezmințit zvonurile, spunând pentru DailyMail că povestea este „complet incorectă”.  El a declarat: „Toată lumea este curioasă să știe despre ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare. Reese și Nicole sunt foarte bune prietene, se iubesc și le place modul în care lucrează.” Aceeași sursă a negat vehement zvonurile din New Idea, cum că Nicole nu a promovat suficient serialul TV.

Aceste știri vin fix la două săptămâni după ce Kidman a vorbit numai de bine despre prietenia sa cu Reese: „Suntem prietene foarte apropiate. Suntem capabile să vorbim despre orice.” Până la urmă, poate că dragostea dintre cele două staruri nu s-a pierdut.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA