Sfidează vârsta! Care este secretul de frumusețe al actriței Sharon Stone?

Este una dintre starurile de la Hollywood care își sfidează vârsta și care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînțeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani. Care este secretul? Aflați în cele ce urmează!

Luna trecută, Sharon Stone a anunțat că va fi imaginea unui brand german de cosmetice, care promovează tratamentul prin fillere Restylane, dar și alte tratamente împotriva ridurilor, iar joi actrița a filmat la Berlin video-ul de promovare al acestei campanii, pentru care a testat mai multe produse de acest gen. Deci, acesta era secretul starului din Basic Instinct!

Vorbind despre noua sa colaborare cu bradul nemțesc, Sharon Stone a declarat: ”Sunt încântată de tehnicile inovative ale brandului Galderma, care dau un aspect natural al feței. Abia aștept să creez alături de acest brand tratamente estetice care să aibă rezultate vizibile. Mă simt inspirată atunci când văd cum știința ajută ca frumusețea să fie una de durată și sunt sigură că oamenii vor fi impresionați de rezultatele acestor  tratamente.”

Ce-i drept, Sharon Stone admite și că sportul are un aport important în viața sa.INAPOI LA PRIMA PAGINA