Sinead O’Connor despre Miley Cyrus: „Eşti al naibii de proastă!“

Citeste tot despre:

, ,

Un nou război între vedete a început de curând, evident cu vulgara artistă de 20 de ani care şochează din nou cu fotografiile sale pornografice. Însă conflictul are, momentan, alt temei: bătaia de joc a lui Miley Cyrus vizavi de persoanele cu probleme mentale care o forţează pe Sinead să o dea în judecată!

Artista irlandeză a publicat o scrisoare deschisă menită să o sfătuiască pe Miley să nu se lase influenţată negativ de industria muzicală: „Sunt extrem de îngrijiorată pentru tine pentru că cei din jurul tău te-au făcut să crezi că e cool să fii dezbrăcată şi să lingi ciocane în videoclipurile tale.“, a spus Sinead. „Lumea muzicii nu dă doi bani pe tine sau pe noi. Te vor face să te prostituezi şi să crezi că asta-ţi doreşti, iar tu vei ajunge la clinici de recuperare“, a adăugat cântăreaţa de 46 de ani, celebră pentru hitul „Nothing compares“.

În continuare, noua serie de poze indecente ale lui Miley şi mai multe despre scandal

Ca răspuns, Miley a ţinut să râdă de problemele mentale ale acesteia de acum doi ani de zile, comparând-o cu Amanda Bynes, care suferă de schizofrenie şi tulburare bipolară. Acest lucru a şocat şi revoltat atât fanii, cât şi pe Sinead, care a publicat un alt mesaj ameninţător.

„Miley, serios? Cine naiba îţi dă sfaturi? Pentru că dacă te legi de mine înseamnă că eşti al naibii de proastă, mai mult decât să te porţi ca o prostituată şi să numeşti asta feminism“.

În plus, a avertizat-o că dacă nu scoate postările nepoliticoase de pe Twitter, o va acţiona pe mica blondă în instanţă. „Sunt sigură că şi grupurile de apărare a celor bolnavi mental te vor contacta. E inacceptabil să râzi de persoanele care au suferit.“

Mai mult, Sinead a numit-o pe Miley „anti-femeia“ din industria muzicală şi „un pericol pentru femei“. Ce-a avut prinţesa twerking-ului de zis? Nimic, doar că e prea ocupată să-i răspundă.

Foto: Wenn

Pictorial: Terry Richardson.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA