Starul din ”Anatomia lui Grey” a născut al patrulea copil!

În serialul care a făcut-o celebră, Jessica Capshaw joacă rolul unui medic ginecolog, care, evident, este tot timpul înconjurat de bebeluși. Meserie, am spune noi, care i se potrivește mănușă, dat fiind faptul că și-n viața reală iubește la nebunie copiii.

attends ELLE's 6th Annual Women In Television Dinner at Sunset Tower Hotel on January 20, 2016 in West Hollywood, California.
Jessica a născut al patrulea copil, la începutul acestei luni

Astfel, luni, actrița de 39 de ani a anunțat că-n urmă cu două săptămâni, mai exact pe 2 mai, a venit pe lume cel de-al patrulea copil al său, o fetiță, pe care a numit-o Josephine Kate Gavigan.

Postând o imagine chiar cu micuța Josephine, Jessica, actrița care o joacă pe Arizona Robbins în ”Anatomia lui Grey”, a mărturisit că este extraordinar de fericită: ”Sunt nemărginit de recunoscătoare că s-a născut sănătoasă, iar inima mea e atât de plină de iubire, încât mi-e frică că o să explodeze”.

jessica capshaw fiica
Prima fotografie cu Josephine

Jessica Capshaw și soțul ei, Christopher Gavigan, mai au încă trei copii: Luke (8), Eve (5) și Poppy (3).

33FFF08900000578-3582214-image-a-96_1462852912825
Familia actriței

Luna aceasta, Jessica și Christopher vor sărbători 12 ani de mariaj. Christopher este co-fondatorul companiei ”The Honest Company”, compania Jessicăi Alba.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 14: Actress Jessica Capshaw (L) and entrepreneur Christopher Gavigan attend the 2015 Baby2Baby Gala presented by MarulaOil & Kayne Capital Advisors Foundation honoring Kerry Washington at 3LABS on November 14, 2015 in Culver City, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Baby2Baby)
Jessica și soțul ei, Christopher Gavigan

foto: Getty Images / Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA