Vedeta din ”Anatomia lui Grey” este însărcinată!

După ce au adoptat doi copii, Katherine Heigl și soțul ei, muzicianul Josh Kelly, trăiesc fericirea de a devenit părinți pe calea biologică. Actrița din ”Anatomia lui Grey” a anunțat, ieri, că va deveni mămică!

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: Actress Katherine Heigl attends NBCUniversal's 72nd Annual Golden Globes After Party at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images)
Katherine e însărcinată pentru prima dată

Katherine Heigl, actrița care a devenit cunoscută grație serialului ”Anatomia lui Grey” a confirmat că este însărcinată pentru prima oară. ”Clanul Kelley este fericit să vă anunțe că așteptăm o a treia aduăgire la familia noastră. Naleigh (7) și Adelaide  (4) sunt extrem de încântate că vor avea un frățior”, a declarat joviala actriță, dezvăluind că al treilea copil al cuplului va fi un băiețel.

katherine
Katherine, soțul și cele două fetițe adoptate

Amintim că prima fetiță a cuplului, Naleigh, a fost adoptată în septembrie 2009, pe când aceasta avea doar nouă luni, iar Adelaide s-a alăturat familiei în 2012.

Vezi și galeria foto cu Katherine și familia sa! foto: getty Images / instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA