Vedetă din showbizul românesc, transformată în negresă. O recunoști?

Vedeta a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”, ceea ce a implicat nu numai coafura și machiajul, ci și culoarea pielii, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul uluitor: în doar cinci ore, Adelina Pestrițu, căci despre ea este vorba, a devenit o adevarată regină a frumuseții africane!

DSC_4645 fin
Vedeta a acceptat să treacă printr-o transformare totală

“Îmi plac oamenii de culoare și îmi plac schimbările radicale! A fost o provocare îndrăzneață pentru mine!”, spune Adelina Pestritu. ”De fapt, fiecare propunere venita din partea lui Adrian Perjovschi și a Cristinei Bârsan, mi se pare o provocare. Am acceptat pe loc propunerea inedită, mai ales că am toată încrederea în echipa cu care lucrez de fiecare dată cu plăcere. Iar rezultatul a fost cel pe care l-am așteptat. Am fost încântată de faptul că, deși sunt albă, voi deveni în câteva ore negresă 100%”, a mai spus vedeta.

DSC_4661 fin
Adelina Pestrițu a intrat perfect în pielea personajului

“Lucrurile frumoase se nasc adesea din combinație de pasiune și îndrăzneală. Sunt foarte încântat de rezultat, pentru că am reușit să realizez un look foarte cool pentru tema aceasta”, spune Adrian Perjovschi, dezvăluind totodată secretele coafurii impresionante a Adelinei – ”o construcție de păr cu adaosuri și bureți, însă am făcut în așa fel încât să nu se observe nimic”.

DSC_4653 fin
Alături de specialiștii care au transformat-o

Cristina Bârsan, make-up artist, mărturisește și ea că “a fost cea mai radicală și complexă transformare de până acum! Machiajul a durat aproximativ 3 ore, în care am folosit aerograful și farduri grase. Personajul este unul misterios, dar și foarte frumos în același timp. Am speculat faptul că Adelina chiar are trăsături afro-americane, iar ceea ce am facut a fost sa le accentuam și să dăm o tentă artistică intregii transformări”.

DSC_4677 fin

“Parca eram negresă de-o viață!”, spune Adelina Pestritu despre primul moment în care a putut să-și contemple noua înfățișare. “Mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi npscut negresp!” a exclamat Adelina când transformarea a ajuns la final.

foto: The Storyalist