Vedete din România care au succes pe youtube

Unele vedete din România au succes la televizor, altele la radio și unele pe youtube. A fi popular pe youtube înseamnă să ai multe vizualizări ale pieselor de muzică. Așadar, iată un top cu cei mai populari artiști de la noi.

Citeste tot despre:

, ,

Se pare că cea mai populară artistă de la noi este Inna, este urmărită de mii de fani, iar melodiile și videoclipurile sale reușesc să adune foarte mult aprecieri în cel mai scurt timp. Piesa In Your Eyes a făcut ravagii peste tot în lume, are peste 100 de milioane de vizualizări de la lansare (104,035,599 / 16.07.2015). Inna este o artistă de talie internațională, câștigătoare a numeroase premii de-a lungul carierei sale. Unul dintre contractele cele mai importante a fost cel cu America, Ultra Records, prin care tânăra artistă s-a promovat în America, Canada și Regatul Unit.

Următoarea artistă în topul vedetelor cu cel mai are succes pe youtube este Alina Eremia, care a reușit să strângă 25 de milioane de vizualizări pentru piesa Cum se face (25,386,988 / 16.07.2015). Alina s-a lansat cu melodiile din Pocahontas și Pocahontas 2 ,  Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător și Frumoasa și Bestia: Lumea Magică a lui Belle. Apoi a intrat în trupa Lala Band, atingând performanțe uriașe, printre care câștigarea discului de aur pentru Cel mai bine vândut album al anului 2012. Cariera solo a început să aibă succes o dată cu piesa Tu ești vara mea și de atunci tânăra artistă continuă să fie printre cei mai de succes artiști români.

Alex Velea este următorul cel mai popular artist de pe youtube, el a reușit să strângă 23 de milioane de vizualizări pentru piesa Din vina ta (23,240,817 / 16.07.2015). Câștigătorul concursului Star Factory din anul 2003 a demonstrat că poate fi un artist desăvârșit, colaborând cu o sumedenie de artiști cunoscuți de la noi din țară, precum Smiley, Marius Moga, Anda Adam, Anna Lesko, Connect-R. Este, de asemenea, câștigător de numeroase premii muzicale și cooperator în proiecte de animație.

O altă artistă plină de succes pe youtube este și Delia, care este o figură muzicală foarte cunoscută din România, fost membru al trupei N&D, jurat al emisiunii X Factor și o cântăreață talentată. Delia a reușit să adune 5milioane de vizualizări pentru piesa Doar pentru tine (5,296,498 / 16.07.2015). În colaborare cu Carla’s Dreams feat. Delia, piesa Cum ne noi are 20,076,726 de vizualizări. Realizările sale după destrămarea trupei demonstrează că Delia rămâne una dintre artistele adevărate din România.

Alți artiști cu succes pe youtube sunt și Antonia feat. Puya, cu piesa Hurricane, care a adunat 11,548,240 vizualizări. Antonia a crescut și a studiat muzica în SUA, a trăit printre oameni de culoare, care i-au influențat stilul de muzică și apropierea de artiști hip-hop.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA