Nicole Kidman, scene incendiare de SEX! Imaginile cu ea sunt greu de descris în cuvinte

Are 49 de ani, dar este una dintre cele mai fierbinți vedete feminine de la Hollywood. Nicole Kidman este o actriță nonconformistă și mereu a fost genul de femeie care a spus lucrurilor pe nume, chiar și atunci când vine vorba de subiecte mai intime. Acum, cu noul serial în care diva joacă, avem parte de cele mai incendiare și explicite scene de sex cu frumoasa Nicole, așa cum n-am mai văzut-o niciodată într-un rol.

kidman7

Noul serial TV „Big Little Lies” a avut un debut marcant pentru toți fanii lui Kidman, căci au avut ocazia să o privească în ipostaze așa cum numai iubiților ei le-a fost dat să vadă. Este o cu totul altă față a lui Nicole, care o interpretează pe Celeste, o femeie cu o relație super complicată cu Perry, rol jucat de co-starul său, Alexander Skarsgård.

kidman10

În cel de-al doilea episod al serialului difuzat de HBO, actrița australiană de 49 de ani ia lucrurile și mai în serios și renunță la haine pentru a-l seduce pe soțul său care o privește live de pe laptop.

kidman9

Personajul jucat de Nicole, Celeste Wright, și-a ridicat bluza, s-a întins pe pat și a arătat totul într-o scenă de sex online. Actrița a purtat o lenjerie intima sexy și a dus până la capăt un show erotic dedicat soțului său care a putut să o admire din fața ecranului.

kidman12

O altă secvența intensă a avut loc în același episod, la puțin timp după ce Celeste, jucată de Nicole,  este lovită de către soțul nervos, întregul mariaj fiind unul dominat de violență, dar și de momente de nebunie și desfrâu.

nicole kidman 034

Acest nou serial „Big Little Lies”, în care Nicole Kidman este protagonistă, a făcut deja furori în online și pe TV, dat fiind faptul că are o serie de scene de violență, dar și de sex, care te lasă pur și simplu cu gura căscată.

Foto: Captură serial Big Little Lies

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA