O nouă prezență feminină în concursul Uite cine dansează!. Află cine e!

Citeste tot despre:

, ,

Această nouă vedetă este una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, iar din 6 martie îi va surprinde pe români cu entuziasmul, energia și grația ei la Uite cine dansează!, competiția în care este hotărâtă să facă spectacol împreună cu partenerul ei de dans.

Lili Sandu
Lili va concura în noua emisiune Pro TV

Lili Sandu, căci despre ea este vorba, este ambițioasă, pozitivă și determinată să își scrie povestea în ringul de dans: ”Sunt bucuroasă să încep această primăvară în pași de dans, într-un nou proiect la Pro TV! Sunt pregătită să învăț să dansez și sper că publicul mă va susține și îmi va da energia de care am nevoie să reușesc să transform această provocare într-un spectacol de care să ne bucurăm împreună!”.

lili sandu
Vedeta se antrenează pentru ringul de dans

”Am fost întotdeauna fascinată de eleganța dansului și de pasiunea pe care o transmite. Din punctul meu de vedere, dansul reprezintă un mod de a exprima emoție și de a spune o poveste”, adaugă Lili.

Actriță și fostă cântăreață, Lili a studiat actoria la Los Angeles alături de nume importante din cinematografia internațională, a fost concurent la Ferma vedetelor și V Reporter în sezonul șase Vocea României și, începând din 6 martie, de la 20:30, va demonstra că prin dans se pot genera o multitudine de trăiri și stări, la Uite cine dansează!.INAPOI LA PRIMA PAGINA