Oprah, despre vacanța cu familia Obama: „Ce s-a întâmplat pe barcă rămâne pe barcă”

Oprah Winfrey este mai secretoasă ca oricând, mai ales când vine vorba de ultima vacanță a pezentatoarei TV în Tahiti, împreună cu soții Obama, Barack și Michelle.

Oprah a fost în vacanță cu Michelle și Barack Obama. ( Getty)

Buzele sale sunt pecetluite, căci Oprah, în vârstă de 63 de ani, nu a vrut să scoată niciun cuvând despre escapada sa exotică împreună cu fosta primă doamnă și cu fostul președinte al Americii. Fiind prezentă la premiera noului său film, „The Immoral Life of Henrietta Lacks”, în New York, regina talk show-urilor a refuzat să vorbească despre secretele din spatele celei mai recente vacanțe. „Aceasta este înțelegerea, ce se întâmplă pe barca rămâne pe barcă”, a explicat mogulul mass-media pentru Extra. Și nu au fost singurele personalități de pe vapor, ci alături de ei s-au distrat și Tom Hanks și Bruce Springsteen.

Barack este adeptul sporturilor de apă.

„Am discutat tot timpul, asta-i tot ceea ce am făcut, am vorbit”, a declarat Oprah, adăugând că toată lumea de la bord s-a bucurat de plăcerile de pe yaht. „Am făcut paddle boarding, scufundări, ne-am plimbat cu jet ski, multe lucruri frumoase.” Atunci când vine vorba despre sporturile nautice, Oprah a recunoscut că a fost mai degrabă spectator: „Nu mă pricep la sporturile nautice. Eu și oceanul nu ne înțelegem prea bine”.

Barack și Michelle s-au distrat și pe insula lui Richard Branson.

Cât despre Barack și Michelle, cei doi s-au bucurat de viața și s-au relaxat de când au plecat de la Casa Albă, în luna ianuarie.  După inaugurarea lui Donald Trump, familia Obama a petrecut ceva timp cu cele două fete și prietenii în Palm Springs, înainte de a pleca în Insulele Virgine Britanice pentru a se distra la soare pe insula exclusivistă a lui Richard Branson.

Foto: Getty Images, Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA