Orlando Bloom o înşeală Katy Perry cu… Selena Gomez?

Acum o săptămână, Orlando Bloom şi iubita sa, artista Katy Perry, petreceau împreună la Met Gala. Vineri noapte, însă, actorul a fost văzut petrecând alături de o altă vedetă.

selena gomez
Selena Gomez, la after party-ul organizat de ea

S-o fi distrat vineri seară sau nu, a fost coincidenţă sau nu, e clar că Orlando Bloom are ceva explicaţii de dat, având în vedere că fotografii de ocazie l-au surprins fiind foarte intim cu Selena Gomez, în condiţiile în care el formează un cuplu cu Katy Perry de câteva luni.

Şi ca să fim mai precişi, e musai să precizăm că toată aventura a avut loc vinerea trecută, într-un club din Las Vegas. Se pare că Selena Gomez era acolo la after-party-ul după anunţarea turneului ei, iar Orlando Bloom, culmea, se afla în acelaşi loc pentru că participa la o petrecere a burlacilor.

Faptul că au fost în acelaşi loc poate nu e chiar atât de suspect, mai ales că şi fosta lui Orlando Bloom, modelul Miranda Kerr, fusese prin zonă înainte de petrecerea Selenei Gomez. Asta putem înţelege, aşadar. Lumea e mică, celebrităţi multe, e imposibil să nu se întâlnească.

Ceea ce nu înţelegem noi însă este faptul că cei doi au fost surprinşi ţinându-se în braţe. Adică, fiind foarte apropiaţi. Mai ales că, ne amintim, s-a mai zvonit că Selena şi Orlando ar forma un cuplu şi-n aprilie 2014.

poza suspecta
Surprinşi de paparazzi ţinându-se în braţe

Ei bine, apropiaţii spune că şi atunci şi acum Orlando şi Selena sunt doar prietenii. Unii apropiaţi.

Exclusive... 52018123 Happy couple Orlando Bloom and Katy Perry walk arm in arm while enjoying the sights and sounds of Aspen, Colorado on April 8, 2016. The stars were enjoying the city ahead of wardrobe stylist Jamie Schneider's wedding. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Orlando Bloom şi Katy Perry formează un cuplu de câteva luni

Mda, suntem curioşi ce-o spune Katy Perry de această apropiere…

foto: Hepta, instagram, captură DailyMail.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA