Orlando Bloom o mințea pe Katy Perry!

Citeste tot despre:

,

Acesta ar fi realul motiv care a dus la despărțirea neașteptată a celor doi

Katy s-a despărţit de el acasă la managerul Madonnei.
Katy s-a despărţit de el acasă la managerul Madonnei.

O sursă din cercul de prieteni ai fostului cuplu spune că despărțirea a survenit după câteva săptămâni în care Katy s-a confruntat cu un comportament din ce în ce mai ciudat din partea lui Bloom

Despre ce a fost vorba? „Katy l-a prins în mod repetat cu minciuna pe Orlando. A fost extrem de suspect în ultima lună”, spune aceeaşi sursă. O perioadă în care cei doi au fost mai mult despărţiţi decât împreună… Bloom a plecat singur în Africa, fără Katy. Iar Katy a fost, bunăoară, la premiile Grammy, fără el. „Cât a fost departe de ea, el a tot încercat să-şi acopere urmele. Îi spunea că e într-un loc, dar de fapt era în altă partea, iar ea afla…”

S-ar părea că picătura care a umplut paharul pentru cântăreaţă a fost miercurea trecută, când Orlando a fost văzut distrându-se… cam intim cu o brunetă pe nume Erin McCabe, la o petrecere de dinainte de Oscaruri. Katy a aflat, dar a încercat să se abţină de la orice ieşire nervoasă, pozând împreună cu Bloom la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri. Calmul ei prefăcut n-a durat, însă, mult. Artista ar fi pus piciorul în prag la un after-party pentru un cerc extrem de restrâns şi select, ţinut de managerul Madonnei, Guy Oseary, la casa lui din Beverly Hills, California. „Katy îşi doreşte un alt stil de viaţă, nu aşa cum face Orlando, care petrece non-stop”, comentează aceeaşi sursă.

Foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA