Petrecere cu dublă însemnătate pentru Ilinca Vandici

Mergând pe trendul vedetelor internaționale, Ilinca Vandici a organizat și ea o petrecere pentru copilul său care urmează să vină pe lume în curând. Vedete Kanal D și-a sărbătorit în weekend ziua de naștere și, în același timp, a organizat și petrecerea baby shower în cinstea băiețelului său mult așteptat. Ilinca a împinit 31 de ani pe 17 iunie  și a petrecut alături de apropiați.

A împlinit 31 de ani și a organizat și petrecerea baby shower.

Alături i-au fost prietenele, foste colege de emisiune, dar și soțul Andrei Neacşu. Ilinca a prezentat până acum emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, însă vedeta de televiziune a părăsit show-ul în așteptarea primul său copil, predându-i ștafeta Andreei Bănică.

Ilinca radiază în rolul de gravidă și soție, iar bărbatul din viața sa i-a adus fericirea pe chip: „Ce înseamnă o relație perfectă? Să vorbim ca doi prieteni, să ne jucăm ca doi copii, sa trăim ca soțul și soția, să ne apărăm unul pe celălalt ca fratele și sora, să ne respectăm, să ne admirăm și să ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva! Te iubim, tati!”, a scris Ilinca la o fotografie alături de soț.

Vedeta este pe ultima sută de metri cu pregătirile, în așteptarea primul său copil și în concediu prenatal se bucură de câteva momente de relaxare înainte de a-l aduce pe lume pe micuțul său.

A împărtășit cu prietenii virtuali imagini de la petrecere, alături de prietene, soț, dar și degustând dintr-un candy bar care a arătat formidabil și căruia vedeta nu i-a putut rezista. „Cel mai frumos și mai gustos Candy Bar din lume, pentru îngerașul meu! Nu știu efectiv cu care prăjitura sa încep, sau să tai deja tortul care e genial???? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Oricum, dacă până acum nu am mâncat multe dulciuri, încep de astăzi pentru că nu le pot rezista!”

Mai multe fotografii în Galeria Foto!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA