Poliția Modei despre Oscaruri: „O fashionistă adevărată își asumă riscuri, chiar dacă poate intra pe lista celor prost îmbrăcați“

După Globurile de Aur, Premiile Screen Actors Guild și Premiile Grammy, sezonul premiilor continuă la E! cu cel mai așteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film!

În seara zilei de duminică, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmări emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016. Este cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalităţi de la Hollywood participă la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei şi o adevărată galaxie de staruri va fi prezentă la Teatrul Dolby din Hollywood.

Mai mult, Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski și restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediția specială a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ținutelor alese de vedete la Oscaruri.

Revista OK! a avut ocazia să afle, direct de la cei trei polițiști ai modei, Giuliana Rancic, Melissa Rivers și Brad Goreski, cum este atmosfera pe covorul roșu al premiilor Oscar, care sunt regulile de aur pentru o ținută reușită și ce vedete se așteaptă să intre pe lista celor bine îmbrăcate.

E! NETWORK EVENTS -- "2016 International Press Junket" -- Pictured: (l-r) -- (Photo by: Evans Vestal Ward/E! Entertainment)
Giuliana Rancic, Brad Goreski și Melissa Rivers. Foto: Evans Vestal Ward/E! Entertainment)
cu fashion police
Redactorul OK! Florentina Iana, alături de echipa Fashion Police

Ne apropiem de Oscaruri. Giuliana, în toți anii ăștia de transmisii de pe covorul roșu, nu te-ai săturat să tot întrebi ce poartă vedetele?

GIULIANA RANCIC: Niciodată. Asta deoarece, în fiecare an, telespectatorii sunt nerăbdători să privească emisiunea, iar primul lucru pe care vor să-l știe este ce designer poartă o anumită vedetă. Apoi, sunt interesați și de secretele de frumusețe și de fitness ale celebrităților. Avem cam două minute și jumătate spre trei alocate fiecărei vedete, iar întrebările trebuie să satisfacă curiozitățile privitorilor despre modă și frumusețe.

BRAD GORESKI: Din perspectiva stiliștilor, dacă Giuliana și Ryan nu-l întreabă pe clientul lor ce designer poartă, este un eșec.

Giuliana, cum reușești să-ți păstrezi cumpătul pe covorul roșu?

GIULIANA RANCIC: Cu șampanie.

MELISSA RIVERS: Obișnuiește să bea serios înainte de eveniment (râde).

GIULIANA RANCIC: Doar un pahar de șampanie. Dar știi ceva? Poate părea ciudat, dar sunt puțin emoționată înainte de direct. Dar, odată ce am intrat în direct, toate emoțiile trec și încerc doar să mă distrez. Nu sunt genul de persoană care intră în fibrilații când văd o vedetă, le privesc ca pe niște persoane obișnuite.

MELISSA RIVERS: Cu excepția…

GIULIANA RANCIC: Lui Clooney! Dar mi-a trecut.

MELISSA RIVERS: Pe bune? Atunci cine este noua ta feblețe?

GIULIANA RANCIC: Soțul meu! Oricum, revenind la întrebare, aș spune, mai degrabă, că nu obișnuiesc să mă pregătesc pentru covorul roșu. Îmi place să trăiesc momentul, acolo. Când repeți prea mult și îți pregătești dinainte întrebările, vei pierde faptul că cineva are o tunsoare nouă sau este cu un tip nou, fiind prea ocupat să-ți amintești întrebările.

attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California.
Jennifer Lopez, în 2015

Există o regulă de stil foarte important, pe care ar trebui să o respecte oricine participă la un eveniment de red carpet?

BRAD GORESKI: Eu așa spune așa: poartă ceea ce vrei tu, implică-te în proces și nu lăsa pe alții să-ți spună ce ar trebui să îmbraci, dacă ție nu-ți place! Ca stilist, îmi dau seama când le place sau nu le place clienților mei ceva. Și eu îmi doresc ca ei să se simtă în largul lor. Cât despre vedete, avem anul acesta multe actrițe tinere, cu un stil promițător. Le avem pe Alicia Vikander, Brie Larson, Saoirse Ronan, pe lângă veteranele Rooney Mara și Cate Blanchett , care au afiat dintotdeauna un stil deosebit. Vorbim de vedete care își asumă riscuri pe covorul roșu, iar asta va face din sezonul premiilor ceva fascinant.

MELISSA RIVERS: Cel mai important lucru este ca rochia aleasă să aibă o croială potrivită siluetei respectivei vedete. Nu contează cât de frumoasă este o rochie, dacă nu ți se potrivește, nu merge.

GIULIANA RANCIC: Regula mea ar fi aceasta: îndrăznește! Este noaptea ta, un mare eveniment, așa că ar trebui să porți chiar și o rochie pe care nu ai îmbrăca-o în mod obișnuit, dacă este fabuloasă. O adevărată fashionistă își asumă riscuri, chiar dacă asta înseamnă să fie, uneori, inclusă pe lista celor prost îmbrăcați.

Giuliana, tu ai origini italiene, am aflat că te-ai născut în Napoli. Ești de acord cu mine că femeile din Italia sunt cel mai bine îmbrăcate din lume?

GIULIANA RANCIC: Da. Mama mea are 73 de ani și încă este atât de șic, de elegantă. Întotdeauna reușește să arate fabulos. Fashion iconul meu din toate timpurile este Sophia Loren. Și, da, au italiencele ceva al lor. Chiar și atunci când arată mai mult, tot par sofisticate și nu vulgare. Și nu știu cum se întâmplă asta doar în cazul lor. Alte femei, din alte țări, nu reușesc să poarte aceeași ținută cu la fel de multă clasă.

Melissa, cum te simți atunci când intri în studio și-ți aduci aminte că mama ta, Joan Rivers, a fost, odată, acolo?

MELISSA RIVERS: Au trecut 14 luni de la moartea ei, iar Sărbătorile de iarnă care au trecut mi s-au părut chiar și mai dificile decât primele, când încă eram într-o stare de șoc. Dar mi-am dat seama de ceva. Suntem cu toții foarte norocoși că ea a dat tonul acestei emisiuni, care a devenit o franciză și o parte a culturii pop, și anume Fashion Police. Îi plăceau celebritățile, îi plăcea moda și-i plăcea să se distreze. Și tocmai despre aceste momente amuzante îmi place să-mi amintesc acum. Îmi amintesc de mama spunând: „Nu-i minunat? Avem posibilitatea de a vorbi despre femei frumoase, despre rochii frumoase și de a ne prosti“.

Cate Blanchett holds her Oscar for Best Actress for the film "Blue Jasmine" at the 86th Academy Awards in Hollywood, California March 2, 2014.  REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-BACKSTAGE) - RTR3FYOX
Cate Blanchett, în 2014

Ce vedete vă așteptați să vă surprindă plăcut pe covorul roșu al Premiilor Oscar?

MELISSA RIVERS:   Cate Blanchett. Și orice altă vedetă pe care o îmbracă colegul nostru, Brad. Și Jennifer Lopez.

GIULIANA RANCIC: Keira Knightley.

MELISSA RIVERS: Sunt acele vedete de la care te aștepți să facă furori. Fashionistele hardcore.INAPOI LA PRIMA PAGINA