Prima Doamnă, prima apariție oficială la Casa Albă după învestirea lui Donald Trump

Melania s-a întors la Washington. Prima Doamna a Americii a participat ieri la primul eveniment oficial de la Casa Albă, de după învestirea lui Trump, întâlnirea cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și cu soția acestuia Sara.

President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House

Miercuri dimineață, Melania Trump a ajuns la Washington pentru a-i întâmpina alături de soțul său pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, și pe soția lui Sara la Casa Albă.

Aceasta a marcat și prima apariție oficială a Primei Doamne, de când Trump a ocupat biroul oval pe 20 ianuarie. În vârstă de 46 de ani, Melania a ales să petreacă timpul în New York City, alături de fiul ei Barron, mai degrabă decât să stea alături de președintele Trump la Casa Alba. Apariția zâmbitoare, într-un costum alb, a venit în aceeași zi cu zvonul că Prima Doamnă se simte groaznic în noul său rol oficial, în ultima lună fiind văzută foarte rar părăsind apartamentul ei din Turnul Trump.

WASHINGTON, D.C. - FEBRUARY 15: (AFP-OUT) Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and U.S. President Donald Trump stand with their wives first lady Melania Trump and Sara Netanyahu as they arrive at the South Portico of the White House on February 15, 2017 in Washington, D.C. Netanyahu is trying to recalibrate ties with the new U.S. administration after eight years of high-profile clashes with former President Barack Obama, in part over Israel's policies toward the Palestinians. (Photo by Andrew Harrer-Pool/Getty Images)

Așa cum ne-a obișnuit, soția lui Trump a afișat și de această dată o imagine perfectă, purtând un costum de cașmir alb format dintr-o fustă creion și un sacou impecabil, create special pentru ea de către Karl Lagerfeld. Ținuta este una couture, semnată de directorul creativ de la casele de modă Chanel și Fendi. La aceste două piese vestimentare remarcabile, Melania a adăugat o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță. Părul l-a avut coafat lejer, în bucle, iar ca accesorii a purtat inelul său cu diamant de 25 de carate, primit de la soț la aniversarea a 10 ani de căsătorie.

Și această apariție a fost una foarte elegantă, și este pentru prima oară când celebrul designer o îmbracă pe Prima Doamnă. Poate că acest costum pe care l-a purtat miercuri a fost una dintre opțiunile pentru ceremonia de depunere a jurământului  lui Donald Trump.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA