Primele dovezi că Amal e însărcinată? Iată cum arată acum soția lui George Clooney!

S-a tot zvonit, în ultima vreme, că celebra avocată Amal Alamuddin l-ar face tată pentru prima oară pe actorul George Clooney. Și deși, inițial, toată lumea a privit cu scepticism această veste, iată că acum au apărut niște dovezi care ne dau de gândit în această privință.

Amal Clooney și soțul ei au fost zăriți, luni seară, la premiera filmului „The White Helmets”, ce a avut loc la Hotelul Bulgari din Londra. Pentru această ocazie, Amal a optat pentru o frumoasă rochie Dolce & Gabbana, cu un imprimeu floral, care, însă, a lăsat la vedere un detaliu destul de interesant: o burtică crescută!

amal-clooney
Amal e însărcinată?

N-am putea spune cu siguranță că ceea ce vedem noi în fotografie este o sarcină, dar putem afirma că silueta lui Amal a fost întotdeauna fără cusur și că-n aceste imagini avocata pare să fi câștigat câteva kilograme.

Deci, să fie vorba de o sarcină? Ei bine, o publicație libaneză susține cu tărie că Amal ar fi apelat la un tratament de fertilitate și că, în urma lui, Amal ar fi rămas însărcinată. Mai mult de atât, publicația în cauză susține că sarcina avocatei este destul de avansată, Amal urmând să nască în luna martie… gemeni!

foto: publicația Hello!INAPOI LA PRIMA PAGINA