Răzvan Stanciu, despre divorțul lui de Dana Săvuică: „Ea știa cu cine s-a căsătorit“

Cu toții am fost surprinși să aflăm că, după 25 de ani de căsnicie, vedeta divorțează de soțul ei. Iată, însă, și un posibil motiv.

dana-savuica-razvan-stanciu-acasa

Exuberantă în aparițiile ei, dar discretă în ceea ce privește deznodământul mariajului său, Dana Săvuică a evitat să dea detalii despre despărțirea ei de Răzvan Stanciu după o viață de împărțit bune și rele. Acum, după ce foștii soți și-au vândut casa și trăiesc separat, Răzvan Stanciu a început să facă unele mărturisiri.

„Nu ne-am mai vorbit de la divorț. I-am dat însă un mesaj de ziua ei, iar Dana mi-a răspuns. Este mai bine așa”, a mărturisit Răzvan Stanciu pentru ziarul „Libertatea“, după ce, tot el, spunea că nici până în acest moment nu cunoaște motivul divorțului pentru care fosta lui soție u a vrut să continue drumul în viață alături de el.

„Sunt prea liber. Chiar m-am întrebat ce să fac cu atâta libertate. Regret că s-a ajuns aici. Dar decizia i-a aparținut Danei în proporție de 70%. Ea și-a dorit să fie liberă”, a declarat tot el pentru cotidianul „Click!“.

„Eu sunt un tip care iartă. Poate să-și găsească pe cineva, o primesc înapoi. Ce, eu am fost vreun sfânt? Ea știa cu cine s-a căsătorit”.

De cealaltă parte, Dana Săvuică a spus că „lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Dacă suntem inteligenți, ne putem face viața frumoasă. Eu vreau să merg înainte. Vreau, pur şi simplu, să-mi trăiesc viața, să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat ea, pentru Kanal D. „O căsnicie, o viață în doi, niciodată nu e tot timpul pe roze. Poate nu ai destui bani, dar nu știu dacă și asta a fost. Am spus că motivele le vom ști numai noi”, a mai spus ea, insistând că nu vrea să transforme divorţul său într-un scandal public.

Dana Săvuică
Dana Săvuică


INAPOI LA PRIMA PAGINA