Reacția lui Katy Perry după ce iubitul ei a fost prins cu Selena Gomez

Citeste tot despre:

, ,

Ieri, au apărut în presa internaționale câteva fotografii de paparazzi în care Orlando Bloom și Selana Gomez apăreau împreună. O ipostază nu chiar de dorit, dacă e să ne gândim că actorul are în prezent o relație cu Katy Perry.

coaj
Katy Perry a reacționat pe Twitter la vederea fotografiilor apărute în presă cu iubitul ei și o altă femeie

Situația s-a complicat când a apărut ș-un video în care se vede clar cum Orlando și Selena au plecat din acel club împreună. Evident, cei doi au găsit cum să motiveze și această plecare în sincron, dezmițând faptul că ar fi fost vorva de-o aventură de-o noapte.

Mai precis, Orlando și Selena au declarat că au plecat pentru a cumpăra în mâncare și că-n mașina cu care au plecat mai erau și alții. Cam tras de păr, nu?

Ei bine, toate aceste informații au ajuns și la urechile lui Katy Perry, despre care toată lumea credea că ar fi devastată la vederea acestor fotografii.

Perry, însă, și-a susținut iubitul până în pânzele albe, spunând printr-o postare pe Twitter despre toate cele întâmplate și scrise în presă că sunt doar ”absurdități”. Așadar, Katy îi susține nevinovăția iubitului ei și spune că între cei doi nu este decât o prietenie.

Postarea făcută de Katy a fost distribuită, culmea, și de Selena Gomez, care o felicită pe Katy pentru atitudinea față de tot acest scandal, întărind ideea că cele două artiste sunt chiar prietene, iar Katy ar fi știut de noaptea petrecută ”amicește” de Orlando și Selena.

Mda, ce să mai spunem?