Renunță la serialul ”Suits”? Iubita Prințului Harry a cerut câteva zile libere

La doar câteva zile după ce Palatul Kensington a emis acel comunicat oficial despre noua relație a Prințului Harry, viața lui Meghan Markle începe să se schimbe drastic.

Meghan Markle Gifting Services gifting suite, West Hollywood, California, USA, 12th January 2012. half length black jacket sitting CAP/ADM/BT ©Birdie Thompson/AdMedia/Capital Pictures
Meghan Markle le-a cerut producătorilor câteva zile libere

Simpatica actriță se confruntă cu situații neprevăzute de când toată lumea a aflat că se iubește cu Prințul Harry. De aceea, poate, Meghan le-a cerut producătorilor serialului ”Suits” să amâne cu câteva zile filmarea viitoarelor scene.

Potrivit publicației ”Page Six”, Meghan (34) a cerut câteva zile, pe motiv că are ”ceva important de făcut”.

Ei bine, nu știm dacă acel ”ceva” este grav și urgent, dar știm că imediat cum vestea relației a devenit publică, actrița a stabilit o întâlnire cu niște avocați și consultanți de imagine pentru a o ajuta să facă față acestei situații.

Cât despre pauza din carieră, pentru mulți dintre fanii ei este un semn de alarmă, aceștia întrebându-se dacă nu cumva Meghan are de gând să renunțe la serialul care a făcut-o cunoscută. Mda, rămâne de văzut!

14991809_1079572562156014_5759852177016607248_n
Harry va ieși azi la o întâlnire oficială. Va declara, oare, ceva despre Meghan?

Până atunci, însă, Prințul Harry va marca astăzi o primă apariție oficială după anunțul relației, așa că abia așteptăm să vedem dacă va declara ceva în legătură cu relația lui amoroasă.INAPOI LA PRIMA PAGINA