Rihanna și Drake, ca doi îndrăgostiți la o petrecere

I-am tot văzut în ultima perioadă în ipostaze intime, însă toți au crezut că e de dragul show-ului, mai ales că de fiecare dată se-ntâmpla să fie pe scenă, în timpul vreunui concert susținut de ei doi.

No Web No Apps - Exclusive - Barbadian singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) and Canadian RnB singer, actor and rapper drake (Aubrey Drake Graham) at SoixanteDixNeuf NightClub during its first birthday in Paris, France on February 24, 2014. Photo by Rachid Bellak/ABACAPRESS.COM
Drake și Rihanna, în 2014

Ei bine, miercuri seară, cei doi s-au distrat împreună la o petrecere privată, ce a avut loc în West Hollywood, într-un restaurant numit ”The Nice Guy”. ”Drake și Rihanna au stat numai împreună și erau foarte afectuoși unul cu celălalt. Se țineau în brațe”, spune o sursă pentru UsWeekly, confirmând astfel teoria cum că cei doi ar forma un cuplu.

Ba mai mult, se pare că petrecerea respectivă fusese pusă la cale chiar de rapper în cinstea Rihannei. ”Rihanna și Drake sunt clar împreună.”, a confirmat o altă persoană prezentă la acea petrecere.

presents an award/performs/on stage at the BRIT Awards 2016 at The O2 Arena on February 24, 2016 in London, England.
Februarie 24, 2016. Drake și Rihanna, în timpul unui concert în Londra

Amintim că Riri și Drake au avut timp de mulți ani o relație on-off, așadar nu ne-ar mira ca cei doi să-și declare iubirea pe viitor.

foto: Hepta / Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA