Ryan Gosling, dezvăluiri despre Eva Mendes și cele două fetițe ale lui

Ryan Gosling este omul momentului, după ce noul lui film, La La Land, domină nominalizările la gala Globurilor de Aur, care va avea loc în ianuarie. În plus, actorul de 36 de ani este și el nominalizat la trofeul pentru cel mai bun actor principal într-un musical.

ryan gosling
Ryan Gosling, într-un cadru din ședința foto pentru GQ

Ei bine, Ryan a vorbit în ediția de ianuarie a revistei GQ despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tată, de două ori chiar. El și actrița Eva Mendes (42) sunt părinții a două fetițe, Esmeralda, de doi ani, și Amada, de șapte luni.

„Eva este o mamă perfectă, iar fiicele mele sunt copiii perfecți. Parcă trăiesc un vis în acest moment. Așa că mă simt foarte norocos“, a declarat actorul din La La Land.

Ryan a recunoscut că el și Eva nu au avut planuri să aibă copii, dar, cu toate acestea, el este încântat de „haosul frumos“ care i-a invadat viața.

0117-GQ-FERG02-01-Ryan- Gosling-01

„Nu a fost nimic premeditat. S-a întâmplat dintr-o dată. Viața mea s-a schimbat. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat asta.“

Ryan și Eva au devenit pentru prima dată părinți în 2014, pentru ca, anul acesta, în aprilie, actrița s-o aducă pe lume pe a doua lor fetiță.

0117-GQ-FERG05-01-Ryan- Gosling-04

Foto: GQ

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA